Antena Meniu Search
x

Extratereştrii au călcat pe pământ românesc, în Berceni

Extratereştrii au călcat pe pământ românesc. Asta a crezut un bucureştean din cartierul Berceni ale cărui camere de supraveghere au înregistrat imagini incredibile

Vezi și

Extratereştrii au călcat pe pământ românesc. Asta a crezut un bucureştean din cartierul Berceni ale cărui camere de supraveghere au înregistrat imagini incredibile

La două ore după miezul nopţii în poarta lui se petreceau lucruri desprinse din filmele SF. "Am ieşit sus pe terasă, cred că am stat circa două minute, am văzut că nu este nimic".

Totuşi pe camera de supraveghere vizitatorii din alte dimensiuni erau prezenţi. Un fenomen pe care bărbatul nu şi l-a putut explica în niciun chip. Pentru el era clar - ceva paranormal a fost la mijloc.

A luat la rând o listă lungă de posibile explicaţii: de la omuleţii verzi până la spirite luminate. Iar când extratereştrii păreau a fi mai apropape ca niciodată de pământeni, specialiştii din domeniu au venit cu explicaţii.

"Analizând imaginea, uitându-ne atent la detalii se poade vedea destul de clar că e vorba despre o insectă, mai precis un păianjen", a declarat Paul Dorneanu, specialist ufolog.

Şi nu unul fosforescent venit de pe Marte. "Camera de supraveghere are un reflector pe infraroşu care luminează foarte puternic acea insectă", a mai spus acesta.

Aşa că păianjenul plimbăreţ ar putea să mai ofere şi pe viitor reprezentaţii cu miros de praf cosmic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Extratereştrii au călcat pe pământ românesc, în Berceni