Antena Meniu Search
x

Facebook-ul vă poate lăsa fără serviciu!

Pozele în lenjerie sexy distribuite pe reţelele de socializare au început să atragă atenţia patronilor.

Vezi și

 Pozele în lenjerie sexy distribuite pe reţelele de socializare au început să atragă atenţia patronilor. Şi nu în sensul dorit de autorii lor. Atenţi la imaginea companiei, directorii îi concediază pe angajaţii care pun pe internet poze deocheate sau fac comentarii deplasate.

Iar supravegherea electronică începe din momentul angajarii şi continuă non stop la locul de muncă. Aşa că, pentru patroni, facebook este o carte deschisă către adevăratul angajat, nu cel care zâmbeşte la interviu.

Nu este de mirare că jumătate din specialiştii în recrutare verifică profilul candidatului de pe reţelele sociale, iar pentru 8 din zece profilul de pe internet joacă rolul unei cărţi de vizită.

Iar cum orice postare scandaloasă poate afecta imaginea firmei, patronii au început să îşi spioneze angajaţii. Dar şi angajaţii se folosesc de reţelele sociale pentru a se angaja. Dorian a vrut să îşi schimbe locul de muncă. A renunţat însă la anunţurile de pe siteurile de angajare şi şi-a abordat viitorul şef direct pe facebook.

Numărul românilor prezenţi pe reţelele de socializare a depăşit 7 milioane şi creşte constant. În lume sunt aproape un miliard şi jumătate de utilizatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Facebook-ul vă poate lăsa fără serviciu!