Antena Meniu Search
x

Facturile la întreţinere le dau fiori reci românilor. Costurile la încălzire au crescut simţitor

Facturile la întreţinere pe lunile de iarnă le dau fiori reci românilor. Mai ales după ce la începutul acestui an costurile la încălzire au crescut simţitor. Conform autorităţilor, încalzirea unui metru pătrat s-a scumpit cu un leu şi 50 de bani.

de Redactia Observator

la 25.02.2019, 14:44

Vezi și

Facturile la întreţinere pe lunile de iarnă le dau fiori reci românilor. Mai ales după ce la începutul acestui an costurile la încălzire au crescut simţitor. Conform autorităţilor, încalzirea unui metru pătrat s-a scumpit cu un leu şi 50 de bani. Asta înseamnă că întreţinerea unui apartament cu două camere a crescut în medie cu 100 de lei, în timp ce întreţinerea unui apartament cu trei camere e mai scumpă cu aproape 250 de lei.

Când au văzut listele de întreţinere afişate în prima lună a anului, orădenii au avut un şoc. 

Pentru un apartament cu două camere întreţinerea pentru ianuarie variază între 400 şi 600 de lei. Iar pentru un apartament cu 3 sau 4 camere, întreţinerea depăşeşte 1200 de lei.

Oficialii spun că aceste creşteri se datorează în primul rând perioadei de citire a contoarelor, care -spun ei -este mai lungă pentru luna ianurie. Iar acest fapt generează automat o creştere a costurilor cu 25 la sută. Dar motivul principal râmâne creşterea preţului gigacaloriei.

Şi la Constanţa oamenii au avut un şoc când au mers să achite întreţinerea. Mare parte din ţară suportă cu greu mărirea costurilor la încălzire. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Facturile la întreţinere le dau fiori reci românilor. Costurile la încălzire au crescut simţitor