Antena Meniu Search
x

Familia agentului de pază bătut cu sălbăticie a decis să-i doneze organele

Opt bărbaţi au vrut să-i ia viaţa, iar el de pe patul de moarte, a salvat câteva vieţi. Familia agentului de pază bătut cu sălbăticie în plină zi, în Bihor, a decis să-i doneze organele

Vezi și

 În urmă cu două zile, opt bărbaţi l-au pus la pământ şi l-au lovit cu bâtele până când n-a mai mişcat. Pentru că le-a cerut să iasă din barul în care era paznic, indivizii au decis să se răzbune. L-au alergat pe stradă cu pari în mâini şi l-au încolţit chiar în faţa Primăriei.

Încă avea puls când au plecat agresorii de lângă el. Dar verdictul medicilor le-a spulberat speranţele rudelor. Diagnosticul este de moarte cerebrală, ceea ce înseamnă că este ireversibilă evoluţia lui. După ce au aflat că nu-şi va mai reveni niciodată, mama şi cele două surori ale agentului de pază au acceptat ca organele acestuia să ajungă la bolnavi a căror viaţă depinde de ele.

O echipă de patru medici de la spitalul Fundeni din Capitală au intrat în sala de operaţii cu agentul de pază. Rudele bărbatului sunt budiste aşa că nu şi-au dat acordul şi pentru prelevarea inimii. Medicii s-au întors în Bucureşti cu un avion SMURD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Familia agentului de pază bătut cu sălbăticie a decis să-i doneze organele