Antena Meniu Search
x

Video Familia unei victime a incendiului de la spitalul din Piatra Neamț cere o despăgubire uriaşă

Rudele unuia dintre pacienţii care au murit în urma incendiului devastator de la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ au depus plângere penală împotriva unităţii medicale. Familia bărbatului cere despăgubiri uriaşe.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 24.11.2020, 17:37

Vezi și
  • Familia uneia dintre victimele incendiului de la Piatra Neamţ cere daune spitalului
  • Plângerea a fost înaintată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
  • Cele mai importante ştiri ale zilei sunt la Observator 19

Daune de un milion de euro. Atât cere conducerea de la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ.

Este vorba de un bărbat de 67 de ani care este chiar din municipiul Piatra Neamţ şi care şi-a pierdut viaţa în urma incendiului care a avut loc în seara zilei de 14 noiembrie.

Bărbatul era internat acolo la spital de pe 5 noiembrie. Atunci când a ajuns la spital i s-a făcut un test de coronavirus, test care a şi ieşit pozitiv, motiv pentru care bărbatul a fost dus în secţia de COVID de la Piatra Neamţ. 

Familia a vorbit ultima dată cu el pe data de 11 noiembrie, atunci când acesta a cerut familiei diverse lucruri de acasă.

Pe data de 13, atunci când familia a revenit cu un telefon, nu a mai putut să ia legătura cu bărbatul şi au stat de vorbă cu cadrele medicale care au spus familiei că bărbatul este în stare foarte gravă şi a fost mutat la secţia de ATI. 

Practic, bărbatul fusese transferat la anestezie şi terapie intensivă cu doar o zi înainte. 

În seara zilei de 14 a avut loc incendiul. Bărbatul a suferit mai multe răni, inclusiv arsuri. A fost transferat la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde a şi murit la scurt timp.

Familia are foarte multe semne de întrebare legate de perioada în care bărbatul a stat internat, dar şi de modul în care acesta a murit. Răspunsuri pe care speră să le obţină în instanţă, motiv pentru care au făcut această plângere la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Familia unei victime a incendiului de la spitalul din Piatra Neamț cere o despăgubire uriaşă