Antena Meniu Search
x

Caz ŞOCANT de CRIMĂ! Prinsă de soţie în patul conjugal, o AMANTĂ FURIOASĂ a omorât întreaga familie a iubitului ei

O crimă cu sînge rece a îngrozit întreaga Rusie! Doi soţi şi copiii acestora au fost omorâţi de amanta furioasă a soţului.

O crimă cu sînge rece a îngrozit întreaga Rusie! Doi soţi şi copiii acestora au fost omorâţi de amanta furioasă a soţului.

Şi-a ucis întâi amantul, apoi pe soţia acestuia şi nu s-a oprit aici. Tânăra de numai 25 de ani nu le-a cruţat nici pe cele două fetiţe ale cuplului, de 6 şi de 4 ani, înnecându-le în cadă.

Pentr a nu fi descoperită, femeia a incendiat apartamentul în care a comis crimele. Nu şi-a acoperit însă atât de bine urmele, iar odată identificată de autorităţi, şi-a recunoscut faptele, fără nicio reţinere.

Potrivit anchetatorilor, tânăra i-a înjunghiat pe cei doi soţi până i-a lăsat fără suflare, apoi le-a înecat pe cele două fetiţe în cadă.

Se pare că amanta se afla în casa familiei ucise, moment în care soţia bărbatului a ajuns acasă cu cele două fetiţe şi sora sa. Speriată de situaţie, sora victimei a plecat, iar când s-a întors în apartamentul conjugal a găsit cele 4 cadavre. Familia mai avea o fetiţă de 12 ani, care a scăpat cu viaţă, pentru că nu era acasă în acel moment, potrivit Dailymail.

Amanta a fost arestată, iar potrivit anchetatorilor, are şi ea un fiu de 3 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Caz ŞOCANT de CRIMĂ! Prinsă de soţie în patul conjugal, o AMANTĂ FURIOASĂ a omorât întreaga familie a iubitului ei