Antena Meniu Search
x

Familiile victimelor lui Serban Huidu asteapta despagubirile

Instanta a decis ca realizatorul TV Serban Huidu sa plateasca rudelor victimelor daune in valoare de 190.000 de euro. La o luna dupa aceasta decizie, nu s-a intamplat nimic.

Vezi și

Intarzierea vine de la firma de asigurari, ai carei reprezentanti nu au respectat termenul de 10 zile dat de instanta. Pentru famiiile celor trei victime, insa, fiecare zi de asteptare e o lupta pentru supravietuire.

La doi ani si jumatate de la accident, calvarul nu s-a terminat pentru rudele victimelor. Pe 14 martie, Curtea de Apel Brasov a decis ca Serban Huidu sa le plateasca daune in valoare de 190.000 de euro. Despagubiri pe care societatea de asigurari avea obligatia sa le achite in 10 zile. Nu s-a intamplat asa.

Au murit trei oameni care se indreptau spre Bucuresti, intr-o Dacie. La iesirea din Timisul de Sus, intr-o zona cu multe curbe, masina condusa de realizatorul TV a intrat pe sensul opus si i-a izbit in plin. Soferul a murit pe loc, iar ceilalti doi in drum spre spital.

Judecatorii Curtii de Apel l-au condamnat pe Serban Huidu la patru ani de inchisoare cu suspendare plus plata unor daune pe care rudele victimelor inca le asteapta.

Reprezentantii companiei de asigurari sustin ca platile vor fi facute in cateva zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Familiile victimelor lui Serban Huidu asteapta despagubirile