Antena Meniu Search
x

Video Fapta în trafic pentru care amenzile se vor dubla. Şoferii, sancţionaţi chiar şi cu 23.800 de lei

Vin veşti proaste pentru şoferi. Un proiect de lege prevede creşterea amenzilor pentru lipsa rovinietei. Chiar dacă nu se bucură de drumuri mai bune, iar de autostrăzi noi nici nu putem vorbi, şoferii care nu plătesc taxa de drum vor fi sancţionaţi şi mai dur decât până acum. 

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 03.05.2022, 19:22

Vezi și

Cuantumul amenzilor este stabilit în funcţie de autoturismul pe care îl conducem, iar dacă noua lege prevede o amendă cuprinsă între 250 şi 500 de lei, în czul în care ne aflăm la volanul unui simplu autoturism, noul proiect vine cu o amendă mai mare, de până la 550 de lei. În schimb, dacă discutăm despre vehiculele de transport de până la 23 de locuri, amenda poate ajunge până la 6 200 de lei.

Cel mai mare cuantum al amenzii în cazul lipsei rovinietei este de 23.800 de lei, aici dacă vorbim despre vehicule care depăşesc 12 tone. Propunerea a trecut în momentul de faţă de Senat şi urmează să fie probată de Camera Deputaţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Fapta în trafic pentru care amenzile se vor dubla. Şoferii, sancţionaţi chiar şi cu 23.800 de lei