Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Asociația Salvatorilor Voluntari 4x4, fapte bune în vremea pandemiei

Într-o perioadă în care întreaga lume suferă, iar ţările fac zilnic bilanţul celor infectaţi cu coronavirus, realizăm că şi cele mai mici acte de bunătate au o valoare imensă. Forţele de ordine publică din Capitală au avut parte de o surpiză din partea unei asociaţii de salvatori voluntari. Cafeaua şi energizantul au fost cadoul pentru cei din linia întâi.

de Redactia Observator

la 24.04.2020 , 12:57

  • Voluntarii au împărțit alcool sanitar, cafea și băuturi răcoritoare
  • Acțiuni caritabile în toată România, în vreme de pandemie

15 membri ai Asociației Salvatorilor Voluntari 4x4 au adus în inimile forțelor de ordine publică o speranță. Că nu sunt singuri pe teren, în prima linie.

Sincron Paul Dornescu, vicepreședinte Asociația Salvatorilor Voluntari 4x4 - Cu toții intelegem efortul pe care fortele de ordine îl depun in a sta zi si noapte si a pune in aplicare fortele militare. Ne-am gandit ca ar fi de bun augur un gest caritabil.

Pe lângă cafea caldă și băuturi răcoritoare, voluntarii au împărțit și alcool sanitar. Și au avut grijă ca, după câteva utilizări, să dezinfecteze și aparatul de cafea.

Vezi și

Astfel de acțiuni sunt acoperite în mare parte din banii lor, dar și din donațiile anumitor companii. În mai multe orașe din țară sunt voluntari care distribuie zilnic alimente ori echipamente de protecție celor care se află în izolare la domiciliu sau în carantină. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Asociația Salvatorilor Voluntari 4x4, fapte bune în vremea pandemiei