Antena Meniu Search
x

Femeia executată din gelozie, în faţa fiicei de 16 ani, ceruse un ordin de protecţie împotriva soţului

Femeia ucisă de soţul ei, chiar în faţa fiicei de 16 ani, ceruse un ordin de protecţie în instanţă. Dar a renunţat la proces cu numai o zi înainte ca bărbatul orbit de gelozie să se năpustească asupra ei cu un cuţit. Acesta a dat semne că e pregătit să ucidă, a spus în exclusivitate pentru Observator mama noului iubit al Ceraselei

Vezi și

Femeia ucisă de soţul ei, chiar în faţa fiicei de 16 ani, ceruse un ordin de protecţie în instanţă. Dar a renunţat la proces cu numai o zi înainte ca bărbatul orbit de gelozie să se năpustească asupra ei cu un cuţit.  Acesta a dat semne că e pregătit să ucidă, a spus în exclusivitate pentru Observator mama noului iubit al Ceraselei

Băiatul i-a spus "mamă, să nu vii acasă, cum a dispărut Elodia, aşa o să dispari şi tu". Nu aveau o căsnicie. Aveau un iad comun. Constantin era violent. Şi gelos până la sânge. Iar Cerasela era deja în braţele unui alt bărbat, cunoscut pe Internet.

Ar fi recunoscut că e măritată. Dar că nu o mai leagă nimic de soţul ei, de zece ani. De fapt, problemele ar fi început chiar în noaptea nunţii.

Dupa ce a terminat de numarat banii, a încercat sa fugă. Constantin ar fi iertat-o. În ziua în care a măcelărit-o, familia i-a văzut îmbrăţişându-se. Dar stabilise deja cum se va sfârşi povestea lor. Cu moarte. Cu sânge. Doar că nu s-a oprit nici când în faţa lui s-a aşezat, ca un scut, Lorena. Fata de 16 ani a fost găsită în portbagaj, rănită grav. Viaţa ei este şi acum în pericol.

Fratele Lorenei şi-a luat mama acasă, în sicriu. A venit la morgă, în aceeaşi maşină în care sora lui a fost lăsată să moară. Cerasela s-a întors, după moarte, la casa din care a încercat de multe ori să scape.

A lăsat în urmă mesaje, în rime, pentru copiii ei. Pentru părinţi. Şi chiar şi pentru cel care avea s-o ucidă. Într-una din poezii a scris despre greşeli şi despre iubire. Dar şi un îndemn la viaţă, pentru cel care n-a lăsat-o să trăiască. Însă nimeni nu poate fi sigur că soţul ei mai respiră.

E căutat prin pădure. Pe o rază de zeci de kilometri. Ieri dimineaţă, anchetatorii au reuşit să îi localizeze telefonul. Constatin e de negăsit. Poate fi încă înarmat. Periculos. Obsedat de răzbunare.

Cersasela va fi înmormânatată mâine. În octombrie 2015. Aşa cum a vrut Constantin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Femeia executată din gelozie, în faţa fiicei de 16 ani, ceruse un ordin de protecţie împotriva soţului