Antena Meniu Search
x

O femeie s-a bătut şi a măturat pe jos cu doi hoţi care furaseră din magazin, la Timişoara (Video)

O femeie din Timişoara, agentul de pază al unui magazin, a măturat pe jos cu doi bărbaţi care furaseră câteva produse şi încercau să fugă. Ochiul vigilent al femeii şi determinarea ei au fost singurele lucruri care au stat în calea libertăţii celor doi.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 17.11.2019, 15:03

Vezi și

O femeie din Timişoara, agentul de pază al unui magazin, a măturat pe jos cu doi bărbaţi care furaseră câteva produse şi încercau să fugă.

Ochiul vigilent al femeii şi determinarea ei au fost singurele lucruri care au stat în calea libertăţii celor doi.

O femeie din Timişoara, agent de pază, s-a luptat eroic cu hoţii

Camerele de supraveghere a surprins toată scena, iar poliţiştii nu au făcut decât să vină şi să-l ridice pe unul dintre ei, pentru că celălalt fugise. O singură persoană, client al magazinului, a ajutat-o pe femeie, în timp ce alţi clienţi ar fi privit impasibili.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Timişoara i-au identificat pe cei doi bărbaţi, cel care a atacat-o pe angajata magazinului fiind reţinut pentru 24 de ore. El va fi cercetat penal pentru tâlhărie, iar partenerul său pentru complicitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O femeie s-a bătut şi a măturat pe jos cu doi hoţi care furaseră din magazin, la Timişoara (Video)