Antena Meniu Search
x

O infirmieră infectată cu coronavirus a fugit din spital, la slujbă, și a pupat toate icoanele din biserică

O infirmieră în vârstă de 48 de ani de la Spitalul Județean de Urgență din Vaslui, diagnosticată cu o formă ușoară de Covid-19, a fost înșfăcată de medici chiar din mijlocul credincioșilor, după ce a plecat din spital la biserică și a pupat toate icoanele. Procurorii au deschis dosar penal in rem pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 25.08.2020, 14:09

Infiermieră infectată cu coronavirus, a fugit din spital, la slujbă, și a pupat toate icoanele din biserică
Femeia a fost înșfăcată de medici la biserică, după ce a fugit din spital - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta
  • Femeia era internată de 10 zile la Spitalul din Bârlad
  • Managera spitalului: "Nu se face așa ceva, oricât de credincios ești!"

Femeia, care era internată la Spitalul din Bârlad, unitate medicală ce are o biserică în curte, s-a gândit duminică dimineață să meargă la slujbă și să se roage. După ce a pupat toate icoanele din lăcașul de cult, femeia a fost luată de medici chiar din mijlocul enoriașilor și dusă înapoi în salon, scrie Vremea Nouă.

Revoltată, managera spitalului a declarat că nu poate încuia pacienții și că a fost nevoită să anunțe poliția.

"Nu se face așa ceva, oricât de credincios ești! Infecția se răspândește foarte repede, nu trebuia să meargă la Biserică. Noi nu putem încuia pacienții, dar aceștia trebuie să fie conștineți că nu au voie în comunitate, dacă nu sunt complet vindecați! Chiar dacă avea mască, ea a sărutat toate icoanele! Am fost nevoiți să anunțăm și poliția", a spus Daniela Borș, managerul spitalului bârlădean.

"Am fost sesizați prin apel la 112 de către un medic de la spitalul din Bârlad, cu privire la faptul că, o femeie de 48 de ani ar fi părăsit salonul unde era internată. În scurt timp aceasta a fost găsită în interiorul bisericii din curtea spitalului. A fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor", a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, potrivit sursei citate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O infirmieră infectată cu coronavirus a fugit din spital, la slujbă, și a pupat toate icoanele din biserică