Antena Meniu Search
x

CRIMĂ oribilă la Ploieşti: o mamă de 36 de ani a fost înjunghiată mortal, iar copilul ei rănit. Ucigaşul, vânat de poliţişti

O femeie de 36 de ani din municipiul Ploieşti a fost înjunghiată mortal, iar fiul ei, rănit. Anchetatorii au întocmit un cerc de suspecţi.

O femeie de 36 de ani din municipiul Ploieşti a fost înjunghiată mortal, iar fiul ei, rănit. Anchetatorii au întocmit un cerc de suspecţi.

Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, Daniel Nicolae, a spus, că s-a intervenit, luni dimineaţă, într-un cartier din Ploieşti, unde o femeie de 36 de ani a fost găsită decedată, având plăgi înjunghiate în abdomen şi în zona toracelui, dar şi un traumatism cranio-cerebral.

Totodată, echipajul medical a acordat îngrijiri unui băiat de 11 ani care avea o plagă înjunghiată la nivelul umărului drept, minorul fiind transportat la Spitalul de Pediatrie.

Surse judiciare au declarat că în cauză este vorba despre o crimă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova deschizând o anchetă în acest caz. Anchetatorii au întocmit deja un cerc de suspecţi, au precizat sursele citate.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » CRIMĂ oribilă la Ploieşti: o mamă de 36 de ani a fost înjunghiată mortal, iar copilul ei rănit. Ucigaşul, vânat de poliţişti