Antena Meniu Search
x

Femeie in stare grava, dupa ce a fost lovita de un taxi

O femeie era sa-si piarda viata pentru un drum de numai 20 de metri. Atat avea de mers pana la o pasarela pietonala pe care ar fi fost in siguranta, dar a traversat neregulamentar si a ajuns in fata unui taxi

Vezi și

Pentru 20 de metri, cat mai avea pana la pasarela, femeia si-a riscat viata si a traversat printre masini. Nu s-a asigurat nici o secunda, spune taximetristul care a lovit-o. “Mi-a sarit in fata! Mergea pe mijlocul drumului. Nu s-a uitat deloc! Mergea pur si simplu si a claxonat-o un alt sofer si nimic. Am redus cat am putut”, a povestit acesta.

Sositi la locul accidentului in doar cateva minute, medicii de la SMURD au gasit-o pe femeie constienta, dar in imposibilitatea de a se deplasa. Pentru ca acuza dureri ingrozitoare la coloana si cap, medicii au decis sa o transporte imediat la spital.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul. Primele verificari arata ca vinovata de accident este femeia, care a traversat neregulamentar. Statistica politiei rutiere arata ca peste 60% din accidente au loc din cauza pietonilor care aleg sa traverseze strada prin loc nepermis.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Femeie in stare grava, dupa ce a fost lovita de un taxi