Antena Meniu Search
x

Imagini dramatice în Neamţ! Femeie de 75 de ani, salvată după ce a căzut într-un canal de scurgere

Misiune de salvare impresionantă în Neamţ. O bătrână care rămăsese blocată accidental într-un canal, sub un podeţ, a scăpat cu viaţă datorită unui pompier aflat în concediu. Salvatorul era întâmplător în zonă când a auzit strigătele de ajutor.

Vezi și

Misiune de salvare impresionantă în Neamţ. O bătrână care rămăsese blocată accidental într-un canal, sub un podeţ, a scăpat cu viaţă datorită unui pompier aflat în concediu. Salvatorul era întâmplător în zonă când a auzit strigătele de ajutor. Şi-a chemat colegii şi, cot la cot cu ei, a reuşit în cele din urmă să o predea pe femeie medicilor de la ambulanţă. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Satul Cârligi, judeţul Neamţ. O misiune de salvare la limita dintre viaţă şi moarte se derulează sub ochii localnicilor şocaţi. O bătrână este blocată într-un canal de scurgere din faţa porţii sale.

Alarma a fost dată de un pompier care, fiind în concediu, se afla întâmplător în zonă şi a auzit strigătele femeii de 75 de ani. Omul şi-a chemat în ajutor colegii, la 112, şi a sărit în ajutorul victimei.

Prinsă în mâl şi pământ, bătrâna ar fi ajuns sub podeţ în timp ce încerca să desfunde şanţul. Cu greu a putut fi extrasă la suprafaţă.

În cele din urmă, femeia a ajuns pe mâna medicilor de la ambulanţă, în stare de şoc.

Bătrâna a fost dusă la spital şi este în afara oricărui pericol, spun medicii. Are acum şi un erou. Pe Dragoş Buţurcă, plutonier ISU Neamţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Imagini dramatice în Neamţ! Femeie de 75 de ani, salvată după ce a căzut într-un canal de scurgere