Antena Meniu Search
x

Foto Femeie scoasă cu autoscara ISU din baie, la Dorohoi, după ce i s-a rupt clanța de la ușă. A bătut într-o conductă până au auzit-o vecinii

O femeie care a rămas captivă în baie a fost salvată de pompierii din Dorohoi. Aceștia au folosit autoplatforma de lucru la înălțime pentru a intra în apartament și pentru a debloca ușa de la baie.

de Redactia Observator

la 31.05.2021, 16:31

femeie scoasă cu macaraua ISU din baie, la Dorohoi
Misiune mai puțin obișnuită a pompierilor botoșăneni - ISU Botoșani

Potrivit ISU Botoșani, o femeie de 59 ani, din municipiul Dorohoi, a avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a ieși din baie. Ea a rămas captivă după ce mânerul s-a rupt în timp ce încerca să deschidă ușa. Femeia locuia singură și nu avea telefonul la ea, așa că a bătut într-o conductă până când a fost auzită de vecinul de la etajul inferior, care a sunat după ajutor.

Un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi cu o autoplatformă de lucru la înălțime s-a deplasat la fața locului. Un pompier a intrat în apartamentul situat la etajul patru, pe geamul de la balcon, și a deschis ușa de la baie. Femeia nu a avut de suferit de pe urma acestei întâmplări, precizează pompierii.

sursa: Mediafax

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Femeie scoasă cu autoscara ISU din baie, la Dorohoi, după ce i s-a rupt clanța de la ușă. A bătut într-o conductă până au auzit-o vecinii