Antena Meniu Search
x

O femeie din Târgu Jiu și-a înjunghiat iubitul, apoi a dat foc casei pentru a ascunde crima

A ucis cu sânge rece şi a vrut să-şi ascundă crima printr-un incendiu. La Târgu Jiu, o femeie şi-a omorât iubitul cu un cuţit, apoi, ca să îi inducă în eroare pe anchetatori, a dat foc apartamentului. Trupul bărbatului a fost găsit carbonizat.

Vezi și

A ucis cu sânge rece şi a vrut să-şi ascundă crima printr-un incendiu. La Târgu Jiu, o femeie şi-a omorât iubitul cu un cuţit, apoi, ca să îi inducă în eroare pe anchetatori, a dat foc apartamentului. Trupul bărbatului a fost găsit carbonizat. Criminaliştii şi-au dat seama însă, după răni, că omul fusese înjunghiat. Nu le-a fost greu să descopere cine este suspectul. Şi au aflat că, înainte de crimă, femeia îşi şi bătuse iubitul. Ea a fost reţinută şi riscă ani grei după gratii.

Speriați că un apartament din blocul în care locuiau a luat foc, vecinii au sunat imediat la 112.

Pompierii au descoperit că bărbatul, în vârstă de 47 de ani, fusese şi înjunghiat, aşa că au alertat criminaliştii. Aceştia şi-au dat seama că omul fusese ucis chiar de iubita sa, proprietara apartamentului. Care, cu câteva ore înainte, îl şi bătuse bine.

Vecinii au auzit atunci că cei doi se certau şi au chemat poliţia. Agenţii l-au dus pe om la spital, însă acesta nu a vrut să rămână internat. S-a întors acasă, lucru care i-a fost fatal. După crimă, ca să ascundă totul, femeia a dat foc la locuinţă.

De-a lungul timpului, au făcut şi mai multe plângeri la Poliţie. Ei spun că, acum ceva timp, femeia şi-a agresat şi tatăl, care este imobilizat într-un cărucior, şi l-a dat afară din casă.

Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă până la 25 de ani de închisoare, pentru omor calificat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O femeie din Târgu Jiu și-a înjunghiat iubitul, apoi a dat foc casei pentru a ascunde crima