Antena Meniu Search
x

Femeie violată de un aşa-zis angajator

Spera la un loc de muncă, dar a fost violată şi tâlhărită de un bărbat care s-a dat drept angajator. Este trauma prin care a trecut o asistentă medicală din Craiova

la 12.12.2014, 13:18
Vezi și

Spera la un loc de muncă, dar a fost violată şi tâlhărită de un bărbat care s-a dat drept angajator. Este trauma prin care a trecut o asistentă medicală din Craiova. 

Rămasă fără serviciu, la 31 de ani, femeia, căsătorită şi mamă a doi copii minori, a acceptat să se întâlnească cu bărbatul de 37. El îi spusese că e directorul unei cariere miniere, unitate la care ar fi fost nevoie de personal medical. Asistenta îşi lăsase cv-ul pe internet şi aşa a fost contactată de acesta. Telefonic, bărbatul i-a spus să vină direct în carieră, care s-ar afla într-o pădure din comuna Bâlteni.

Când a ajuns acolo, agresorul s-a năpustit asupra ei. A violat-o, i-a luat bijuteriile şi, ca să nu sune la politie, i-a luat şi telefonul. Bărbatul a fost reţinut de procurori. Culmea, în trecut, a mai violat şi alte femei. A folosit aceeaşi metodă ca să le adamenească. În urmă cu 5 ani, acesta a tâlhărit şi o judecătoare, fiind condamnat la închisoare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Femeie violată de un aşa-zis angajator

Breaking News

Românii, sfătuiţi să boicoteze vacanţele din Austria drept răzbunare pentru Schengen. Au lăsat acolo...

Românii, sfătuiţi să boicoteze vacanţele din Austria drept răzbunare pentru Schengen. Au lăsat acolo 40 de milioane de euro în 2021