Antena Meniu Search
x

Femeie violată de un aşa-zis angajator

Spera la un loc de muncă, dar a fost violată şi tâlhărită de un bărbat care s-a dat drept angajator. Este trauma prin care a trecut o asistentă medicală din Craiova

Vezi și

Spera la un loc de muncă, dar a fost violată şi tâlhărită de un bărbat care s-a dat drept angajator. Este trauma prin care a trecut o asistentă medicală din Craiova. 

Rămasă fără serviciu, la 31 de ani, femeia, căsătorită şi mamă a doi copii minori, a acceptat să se întâlnească cu bărbatul de 37. El îi spusese că e directorul unei cariere miniere, unitate la care ar fi fost nevoie de personal medical. Asistenta îşi lăsase cv-ul pe internet şi aşa a fost contactată de acesta. Telefonic, bărbatul i-a spus să vină direct în carieră, care s-ar afla într-o pădure din comuna Bâlteni.

Când a ajuns acolo, agresorul s-a năpustit asupra ei. A violat-o, i-a luat bijuteriile şi, ca să nu sune la politie, i-a luat şi telefonul. Bărbatul a fost reţinut de procurori. Culmea, în trecut, a mai violat şi alte femei. A folosit aceeaşi metodă ca să le adamenească. În urmă cu 5 ani, acesta a tâlhărit şi o judecătoare, fiind condamnat la închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Femeie violată de un aşa-zis angajator