Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL: Femeile stresate sunt ocolite de barbati

Viata moderna fara stres este de neconceput! Sau, in fine, de neconceput in randul oamenilor care au un serviciu solicitant, care ii tine in priza din zori si pana-n noapte. potrivit cercetatorilor finlandezi - femeile stresate sunt ocolite de barbati

Vezi și

Bine ca Angelina joaca doar un rol, pentru ca altfel relatia ei cu Brad ar fi serios afectata. Oricat de intelegator ar fi un barbat, subconstientul sau lucreaza. Iar creierul lui primeste semnale clare care ii taie orice pofta. “Legile atractiei tin foarte mult de reproducere, la un moment dat si de feromonii pe care noi ii descarcam si atunci cand organismul e intoxicat, organismul nu mai functioneaza in parametri optimi si atunci automat imaginea noastra are de suferit”, sustine psihologul Jeni Chiriac.

Da. Stresul ne urateste. Nu doar in ochii barbatilor, ci si fizic, fapt demonstrat. “Stresul isi pune amprenta asupra stralucirii pielii, al aspectului sanatatii al parului, avem o fata terna, cu o fizionomie cazuta”, a mai spus psihologul.

Secretul sta in zambet. Asa se face ca Oana Lis spune ca a avut intotdeauna succes, cu toate ca in jurul ei se aflau femei mult mai frumoase. “Mi-aduc aminte, aveam 17 ani, eram in liceu, aveam o prietena cu care mergeam in oras si era mai frumoasa ca mine. Dar pentru ca asa era genul ei, era tot timpul posomorata, parea fitoasa, eu aveam mai mult succes la barbati. Si chiar ii ziceam Crede-ma, esti mult mai frumoasa ca mine”, a spus sotia lui Lis.

Din pacate, stresul nu poate fi ascuns in spatele unui zambet. Cei din jurul nostru isi dau seama imediat ca este fals. “Chiar daca am vrea sa mimam un soi de veselie, rasul poate sa para fortat si atunci putem parea mai putin atractive”, a subliniat jeni Chiriac.

Pentru a transmite mesajul dorit sexului opus e nevoie de mult mai mult, spun specialistii. “Vorbim despre clipele acelea pentru noi insine in care, mai ales cand vorbim despre femei, reusesc sa-si potenteze putin senzualitatea prin acele ritualuri de intretinere”, mai considera psihologul.

Oana nu i-a asteptat pe cercetatorii finlandezi ca sa afle ca barbatii sunt mult mai receptivi in fata unor femei senine si zambitoare. Si nu e singura care stie acest secret…

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » OBSERVATOR SPECIAL: Femeile stresate sunt ocolite de barbati