Festin culinar în Mărginimea Sibiului, succes total în rândul gurmanzilor
Vă propunem încă o destinaţie de vacanţă. Mai ales dacă vă încântă bucătăria românească. Nu degeba Sibiul este Regiune Gastronomică Europeană în acest an. În Mărginime, într-un sat cu o privelişte de vis, zeci de turişti s-au bucurat de soare şi de un adevărat răsfăţ culinar.
Vă propunem încă o destinaţie de vacanţă. Mai ales dacă vă încântă bucătăria românească. Nu degeba Sibiul este Regiune Gastronomică Europeană în acest an. În Mărginime, într-un sat cu o privelişte de vis, zeci de turişti s-au bucurat de soare şi de un adevărat răsfăţ culinar. Pastramă de oaie, mici, cârnaţi sau cartofi rustici, toate au fost preparate direct în aer liber, pe plită. Evident că aromele au pus la grea încercare poftele gurmanzilor.
La orele prânzului, la Orlat, în Mărginimea Sibiului, mâncarea prinde gust. Totul se prepară la vedere, pe plitele încinse, sub soarele blând de aprilie.
Turiştii s-au înghesuit pe terasele din Mărginimea Sibiului
Turiştii au fost cu zecile pe terasa acestei pensiuni. Au avut vremea bună de partea lor şi un peisaj de poveste, la câţiva paşi de Munţii Cindrel.
Aerul tare le-a dat poftă de mâncare. Doar că au avut atâtea opţiuni, că aproape nu au ştiut ce să îşi mai pună în farfurie.
Atmosfera a fost întreţinută de un ansamblu folcloric ce a adus exact ce lipsea festinului culinar, muzică şi atmosferă de festival.
Satele de la poalele munţilor Cindrel au atras şi în acest an pentru sărbătorile de Paşte mii de turişti.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰