Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Spectacol de culoare la Festivalul Baloanelor cu aer cald din Mureş

Spectacol de culoare la Festivalul Baloanelor cu aer cald din Mureş. Evenimentul, devenit tradiţie în zonă şi recunoscut şi peste hotare, a atras o mulţime de turişti şi anul acesta. Cei mai curajoşi dintre ei au avut ocazia să se aventureze pentru prima dată, în înaltul cerului, cu balonul.

de Redactia Observator

la 25.11.2019 , 20:31

Spectacol de culoare la Festivalul Baloanelor cu aer cald din Mureş. Evenimentul, devenit tradiţie în zonă şi recunoscut şi peste hotare, a atras o mulţime de turişti şi anul acesta. Cei mai curajoşi dintre ei au avut ocazia să se aventureze pentru prima dată, în înaltul cerului, cu balonul. O experienţă pe care, cu siguranţă, nu o vor uita prea curând.

Un curcubeu cu zeci de culori a împânzit cerul, la Câmpu Cetăţii, în Mureş. Nu a fost unul natural, ci. format de baloanele cu aer cald. Au venit să le admire curioşi de toate vârstele.

Cine a vrut adrenalină la înălţime. a avut parte din plin. Nu puţini au fost cei care s-au înghesuit la un zbor cu balonul, chiar dacă pentru asta fiecare a trebuit să scoată din buzunar 480 de lei. O fotografie de acolo, de sus, merită.

Vezi și

Parada baloanelor cu aer cald are loc tot weekendul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Ştiri sociale » Spectacol de culoare la Festivalul Baloanelor cu aer cald din Mureş