Antena Meniu Search
x

Irina Margareta Nistor, despre Festivalul TIFF, în pandemie

Criza sanitară nu a reuşit să învingă cel mai mare festival de film din România, aşa că TIFF revine la finalul lunii iulie.

de Redactia Observator

la 11.06.2020, 14:43

Vezi și
  • Pandemia a schimbat şi modul de organizare a festivalului.
  • Detalii de la criticul de film irina Margareta Nistor.

Criza sanitară nu a reuşit să învingă cel mai mare festival de film din România, aşa că TIFF revine la finalul lunii iulie.

Pandemia a schimbat şi modul de organizare a festivalului de la Cluj, pentru siguranţa participanţilor. Important este însă că vom putea ajunge acolo să urmărim pelicule deosebite.

La ce ne-am putea aştepta aflăm chiar de la criticul de film, Irina Margareta Nistor, un personaj nelipsit de la TIFF. 

Irina Margareta Nistor, critic de film: Sunt convinsă că vor fi măcar nişte fragmente şi filmele care au început să fie filmate, chiar dacă nu au fost terminate, vor rămâne probabil Zilele filmului românesc în partea a doua, şi cel mai tare aştept un film care ştiu că o să fie acolo şi pe care l am văzut, el a fost în târgul de a Berlin. E un film care se cheamă Nevestele militarilor şi care este cu Christine Scott Thomas, realmente combină toate artele din lume. Ai şi cinema, şi iubire, da şi iubirea este o artă, şi muzică. Atât timp cât n-ai un film la care să zâmbeşti sau să verşi şi o lacrimă, din punctul meu de vedere, nu poate avea 5 stele decât aşa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Irina Margareta Nistor, despre Festivalul TIFF, în pandemie