Antena Meniu Search
x

Festival cu delicii vânătorești, organizat la Sovata

Dacă sunteţi pofticioşi, vă avertizăm că imaginile din acest video vă vor lăsa gura apă. Un festival vânătoresc ce a avut loc la Sovata, a reunit peste 20 de grupe de bucătari care au dat arma pe şorţ şi s-au întrecut în reţete.

de Redactia Observator

la 27.10.2019, 13:42

Vezi și

Dacă sunteţi pofticioşi, vă avertizăm că imaginile din acest video vă vor lăsa gura apă. Un festival vânătoresc ce a avut loc la Sovata, a reunit peste 20 de grupe de bucătari care au dat arma pe şorţ şi s-au întrecut în reţete. Ceaunele au sfârâit, iar în jurul lor poveştile vânătoreşti s-au ţinut lanţ.

Într-un cadru de poveste, lângă Sovata, cele 21 de grupe de vânători care au participat la festival s-au întrecut în cele mai bune reţete de carne de vânat. Şi pentru ca mâncarea să iasă ca la carte, trebuie stropită cu un păhărel de alcool.

Aproximativ 3.000 de oameni au participat la eveniment atât din ţară, cât şi de peste graniţe. Este a noua ediţie a Întâlnirii Vânătorilor. Participanţii s-au putut bucura şi de concursuri de tras cu arcul, expoziţii de trofee şi concerte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Festival cu delicii vânătorești, organizat la Sovata