Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O fetiţă din Satu Mare a furat economiile unei familii, după ce a aflat de la prietenul de joacă unde îşi ţin banii

O fetiţă de doar 10 ani este cercetată de poliţişti, după ce a furat 900 de euro din casa unui copil, aflând în timp ce se jucau unde îşi ţin banii părinţii copilului.

de Cristian Ionescu

la 27.08.2019 , 15:48

O fetiţă a furat banii unei familii, după ce a aflat de la prietenul de joacă unde îşi ţin economiile - Profi Media

O fetiţă de doar 10 ani din Satu Mare este cercetată de poliţişti, după ce a furat 900 de euro din casa unui copil, aflând în timp ce se jucau unde îşi ţin banii părinţii copilului.

Fata a aflat că părinţii prietenului său de joacă sunt plecaţ la muncă în străinătate şi au deja bani puşi deoparte. În naivitatea sa, copilul i-a spus unde au pus părinţii banii.

O fetiţă de 10 ani a furat 900 de euro din casa unui copil, după ce acesta îi spusese unde îşi ţin părinţii banii

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii informează că efectuează cercetări față de o minoră, de 10 ani, din localitatea Sărăuad, bănuită că ar fi sustras o sumă de bani din locuința unei persoane din aceeași localitate. 

"În urma investigațiilor efectuate, polițiștii de investigații criminale au identificat persoana bănuită că ar fi sustras suma de bani ca fiind o minoră, de 10 ani, din aceeași localitate, care profitând de faptul că știa că persoanele vătămate sunt plecate la muncă iar din discuțiile purtate cu copii acestora la joacă a aflat de locul unde își țineau aceștia banii, a intrat în locuința lor și a sustras 900 de euro. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90%. În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal constituit pentru comiterea infracțiunii de furt calificat", informează poliţiştii.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » O fetiţă din Satu Mare a furat economiile unei familii, după ce a aflat de la prietenul de joacă unde îşi ţin banii