Antena Meniu Search
x

Zeci de voluntari s-au mobilizat pentru a o găsi pe fetița de 2 ani care a dispărut în Satu Mare

Un miracol s-a întâmplat în Satu Mare, unde o fetiţă dispărută, în vârstă de doi ani, a fost găsită în viaţă după o zi şi o noapte de căutări

Vezi și

Un miracol s-a întâmplat în Satu Mare, unde o fetiţă dispărută, în vârstă de doi ani, a fost găsită în viaţă după o zi şi o noapte de căutări. Copila a supravieţuit 20 de ore singură în sălbăticie, în frig şi întuneric.

Părea o misiune imposibilă. În mijlocul a zeci de kilometri de sălbăticie, printre păduri, culturi şi drumuri părăsite, fetiţa de doi ani a dispărut ieri dimineaţă fără urmă. Părinţii ar fi lăsat-o nesupravegheată doar câteva minute, susţin ei.

Ore în şir, părinţii au căutat-o singuri. 

Câteva ore care puteau fi fatale - în cazul copiilor dispăruţi, fiecare minut e important. Salvatorii au ajuns în localitatea Horod, din Satu Mare, abia la ora 4 şi jumătate după-amiaza. 

Părinţii s-au temut că fiica lor a fost răpită. 

Zeci de oameni au împânzit dealurile, până la lăsarea serii. Dar şi-au pierdut speranţele cu fiecare oră care a trecut. De dimineaţă, când au vrut să se întoarcă în Horod, au primit vestea pe care o aşteptau.

Fetiţa este vie şi nevătămată. A găsit-o în zori chiar tatăl ei, după o noapte în care copila a supravieţuit miraculos. Nimeni nu ştie cum de-a rezistat - este prea mică să-şi povestească aventura.

În România, trei copii dispar zilnic de lângă părinţii lor. 95% dintre ei sunt găsiţi în primele 24 de ore. După această perioadă, şansele să mai fie în viaţă scad dramatic. Sute de copii nu se mai întorc acasă niciodată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Zeci de voluntari s-au mobilizat pentru a o găsi pe fetița de 2 ani care a dispărut în Satu Mare