Antena Meniu Search
x

O fetiţă şi bunicii ei au fost spulberaţi pe un trotuar din Ialomiţa, de un şofer beat! Doar bunicul a supravieţuit

O fetiţă de opt ani şi bunica ei au fost ucise pe trotuar, într-o comună din Ialomiţa, de un şofer băut! Doar bunicul copilei a supravieţuit, dar e în stare gravă.

Vezi și

O fetiţă de opt ani şi bunica ei au fost ucise pe trotuar, într-o comună din Ialomiţa, de un şofer băut! Doar bunicul copilei a supravieţuit, dar e în stare gravă. Îşi ţinea nepoata de mână, când au fost spulberaţi. Bărbatul de la volan, un cetăţean spaniol, a fost oprit de martori, ca să nu fugă de la locul accidentului.

Şoferul ucigaş se grăbea să ajungă la o petrecere. Fetiţa de opt ani mergea spre casă, împreună cu bunicii săi, când maşina condusă de un cetăţean spaniol a ieşit de pe şosea, a pătruns în viteză pe trotuar şi i-a lovit în plin. Copila şi bunica n-au mai putut fi salvate.

Doar bunicul a supravieţuit, dar este în comă la spital. Revoltaţi, martorii spun că şoferul vinovat nici n-a clipit în faţa tragediei. 

Fetiţa a murit sub ochii tatălui, care a încercat să o salveze. 

Tatăl fetiţei: "Noi nici nu am ştiut de mama, a depistat sotia mea cand i-a sunat ei telefonul. Am resuscitat-o în şosea. Eu şi cu cei de la ambulanţă."

Mama fetiţei ucise adunase acasă o colecţie întreagă de diplome, pe care îşi dorea să i le arate mamei, când s-ar fi întors din Spania, unde lucra. După divorţul părinţilor, fetiţa sa a rămas în grija bunicilor paterni.

Mioara Radu, învăţătoarea fetiţei: "In portofoliul personal am descoperit o scrisoare pentru Mos Craciun. Printre dorintele ei era sa intalneasca pe mama si pe sora ei care sunt plecate afara."

Bărbatul care i-a luat viaţa, un cetăţean spaniol, avea o alcoolemie de 1.02 în aerul expirat.

Aseară, se grăbea să meargă la o petrecere în Feteşti, dar a ajuns în arest. În urmă cu trei săptămâni, ar mai făcut un accident uşor, spun localnicii. 

Familia fetei ucise pregăteşte două înmormântări. 

Fănică Tecu, primarul comunei Stelnica: "Eu, personal am sa vin in sprijinul dumnealor, cum pot eu. Banii nu pot intoarce din drum doua fiinte nevinovate care au murit si n-ar fi trebuit sa moara."

Moartea lor i-ar putea aduce şoferului peste 10 ani de închisoare. În ciuda înăspririi regulilor de circulaţie în România, peste 5 la sută din accidentele de pe şosele sunt cauzate în continuare de şoferii care urcă băuţi la volan. Şi care au făcut, doar în ultimii doi ani, aproape două mii de victime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O fetiţă şi bunicii ei au fost spulberaţi pe un trotuar din Ialomiţa, de un şofer beat! Doar bunicul a supravieţuit