Antena Meniu Search
x

Foto Fetiță de 1 an, ucisă într-un accident produs de doi șoferi din Borănești, pe drumul din sat. Mașinile s-au făcut zob în urma impactului

Un grav accident de circulație a avut loc noaptea trecută pe raza localității Borănești, în județul Ialomița. Mașinile a doi șoferi localnici, în vârstă de 21 și 26 de ani, au intrat în coliziune.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 30.04.2021, 11:19

Un copil în vârstă de 1 an a murit în urma accidentului din Borănești, iar alte patru persoane au necesitat spitalizarea, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița.

Polițiștii au constatat că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii între două autoturisme conduse de doi tineri, ambii din comuna Borănești.

În urma impactului a rezultat decesul unei minore de 1 an, vătămarea corporală a celor 2 șoferi, precum și a 2 femei, de 21 și 34 de ani, din comuna Borănești”, a anunțat ISU Ialomița.

Două victime erau încarcerate

Pe acelaşi subiect

La locul accidentului a intervenit Detaşamentul de pompieri Urziceni cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă, în sprijin sosind şi trei echipaje SAJ Ialomiţa.

"La faţa locului au fost găsite cinci victime, dintre care două încarcerate, semiconştiente. O victimă, minor, a intrat în stop cardio-respirator şi a fost transportată de urgenţă la spital. După monitorizare şi acordarea măsurilor de prim ajutor şi celelalte patru victime, care prezentau multiple traumatisme, au fost transportate la spital de către echipajele medicale. La faţa locului, pompierii au mai acţionat şi pentru asigurarea măsurilor PSI", a mai informat ISU Ialomiţa. 

„Conducătorii auto nu au putut fi testaţi la faţa locului din cauza leziunilor suferite, fiindu-le prelevate probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei", se mai arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Ialomiţa.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

- material realizat cu informații obținute de reporterul Observator Andreea Filip - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Fetiță de 1 an, ucisă într-un accident produs de doi șoferi din Borănești, pe drumul din sat. Mașinile s-au făcut zob în urma impactului