Fetiță de doar 2 luni, găsită fără suflare dimineața de către mama ei de 16 ani, în Vulcan. Copila ar fi fost bine atunci când s-a culcat

De Daniel Murărescu.
Publicat: 28.04.2021, 10:45.
Actualizat: 28.04.2021, 10:51

Moarte misterioasă a unui bebeluș de doar două luni, în municipiul Vulcan. Descoperirea a fost făcută chiar de către părinții acestuia, care susțin că nu își pot explica ce s-a întâmplat. Tatăl copilei este cel care, de altfel, a și sunat la numărul de urgență 112. Cel puțin acestea au fost primele declarații ale părinților, în fața echipelor de prim-ajutor solicitate la fața locului.

bebeluș găsit mort în Vulcan

Părinții fetiței susțin că nu au explicații pentru tragedie

Shutterstock (imagine ilustrativă)

Potrivit publicației locale Gazeta de Dimineață, polițiștii din municipiul Vulcan, din Valea Jiului, județul Hunedoara, fac cercetări în cazul unui bebeluș de două luni pe care părinții l-au găsit fără suflare, în această dimineață.

În primele declarații, tatăl susține că fetița a fost în regulă, marți seara, atunci când s-au culcat, iar miercuri dimineața au observat că nu mai respiră, moment în care au alertat paramedicii.

Mama copilului are doar 16 ani și locuiește împreună cu tatăl copilului în zona Crividia din municipiul Vulcan.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.