Antena Meniu Search
x

Fetiţa născută din foc ia în greutate, iar în curând ar putea avea şi o familie!

Fetiţa născută din foc parcă a inventat minunile. După ce tatăl i-ar fi incendiat mama, micuţa a venit pe lume prin cezariană, cu câteva săptămâni mai devreme. Acum se simte bine şi poate fi externată. O mătuşă s-a arătat deja dispusă să o ia în grijă.

Vezi și

 Şi are toate şansele să primească o minune de copil. A luat în greutate, zâmbeşte şi aşteaptă cuminte să plece acasă. Acum e răsfăţata Spitalului Malaxa din Capitală.

N-a fost chip să scape de focul răzbunării. A ajuns la spital cu arsuri grave şi cu o singură dorinţă în suflet: ca fetiţa ei să fie bine.

Rănile au fost însă mai grele decât putea suporta. Mama s-a stins pe patul de spital întrebând, cu ultimele puteri de copilul ei. A lăsat în urmă o fetiţă născută prematur, dar pe care medicii au pus-o iute pe picioare. Acum e răsfăţata tuturor medicilor şi asistentelor de la Spitalul Malaxa, din Capitală.

A trecut cu bine peste pierderea mamei. Probabil vă imaginaţi că e prea mică şi nu înţelege. Dar, legătura dintre mama şi copil nu are vârstă. În zilele în care mama ei trăia un chin greu de descris pe patul spitalului de arşi, fetiţa s-a simţit rău.

A refuzat mâncarea, iar medicii s-au temut că eforturile lor au fost în zadar. Dar a avut zile. Şi în toată această tragedie, copila a avut şi un pic de noroc. Are nevoie de o familie. Dar cum tatăl este cercetat pentru că i-ar fi omorât mama, fetiţa va ajunge la asistenţii direcţiei pentru protecţia copilului din Bacău.

Dar fetiţa va ajunge în familia mătuşii. Sora mamei ei a mers deja să o recunoască în mod oficial pe fetiţă şi s-a arătat dispusă să aibă grijă de ea. Are prioritate şi cel mai probabil o va primi în plasament. Dacă niciun membru al familiei nu şi-ar fi dorit copilul, micuţa ar fi ajuns la un cuplu de părinţi adoptivi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Fetiţa născută din foc ia în greutate, iar în curând ar putea avea şi o familie!