Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Noi detalii despre fetiţa de un an abandonată de părinţi în maşină, în soare, la Mamaia. Familia e din Suceava, Poliţia a deschis anchetă

Apar noi detalii despre fetiţa de un an încuiată de părinţi în maşină, în soare, la Mamaia. Familia e din Suceava, iar Poliţia a deschis anchetă. Copila a stat în maşină aproape o oră, potrivit martorilor, timp în care părinţii ei s-au dus la plajă.

de Redactia Observator

la 07.08.2018 , 06:52

Apar noi detalii despre fetiţa de un an încuiată de părinţi în maşină, în soare, la Mamaia. Familia e din Suceava, iar Poliţia a deschis anchetă. Copila a stat în maşină aproape o oră, potrivit martorilor, timp în care părinţii ei s-au dus la plajă.

Poliţiştii constănţeni au început verificările pentru identificarea unor părinţi din Suceava care şi-au lăsat copilul de aproximativ un an încuiat în autoturism, în staţiunea Mamaia, imaginile fiind postate pe Facebook de un utilizator. "Nici la Poliţia Mamaia şi nici prin Serviciul 112 nu a fost făcută nicio sesizare în acest caz. Noi ne-am autosesizat după ce a fost văzut filmuleţul postat pe reţeaua de socializare. În prezent se efectuează cercetări pentru a fi identificaţi părinţii copilului, urmând ca aceşti să fie audiaţi în vederea lămuririi tuturor aspectelor. La acest moment nu ne putem pronunţa mai mult asupra acestui caz.", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Cristina Vasile.

De asemenea, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa va anunţa instituţia similară din Suceava, care ar putea declanşa o anchetă socială în acest caz. "Urmează ca în cursul zilei de mâine (marţi - n.r.), cu datele de până acum, să sesizăm DGASPC Suceava, pentru că acolo este înregistrat autoturismul care apare în imagini. Noi nu putem face mai mult de atât, colegii noştri de la Suceava fiind în măsură să deschidă o anchetă socială în acest caz.", a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Constanţa, Oana Manoilă.

Articolul continuă după reclamă

O persoană a postat pe Facebook un filmuleţ în care se observă cum un copil de aproximativ un an de zile a fost încuiat de părinţii săi într-o maşină înmatriculată în judeţul Suceava, autoturismul fiind parcat în staţiunea Mamaia. Conform celui care a postat filmuleţul, copilul respectiv ar fi fost lăsat singur în maşină cel puţin jumătate de oră.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Noi detalii despre fetiţa de un an abandonată de părinţi în maşină, în soare, la Mamaia. Familia e din Suceava, Poliţia a deschis anchetă