Antena Meniu Search
x

Un spital bucureştean arată atât de rău încât a fost folosit ca decor pentru un film de groază

Un spital din Capitală a devenit decorul unui film de groază. La propriu.

Vezi și

Un spital din Capitală a devenit decorul unui film de groază. La propriu. Câteva scene din Ghost Rider 2 s-au filmat în una din secţiile Spitalul CF 2 din Bucureşti, dezvăluie câţiva medici sub protecţia anonimatului. Între timp, bolnavii sunt internaţi şi operaţi în condiţii aproape inumane. Corpul de Control şi Curtea de Conturi verifică acum ce s-a întâmplat cu sumele fabuloase date de Ministerul Transporturilor pentru investiţii în spital. 

Spitalul CF2 din Bucureşti este împărţit în două epoci. O aripă a unităţii sanitare a fost reabilitată la nivel european, iar alta este uitată în timp. Un medic face dezvăluiri uluitoare despre banii folosiţi în renovare. 

Saloanele, holurile şi chiar blocul operator din clădirea nerenovată au rămas la nivelul anilor 80. Spitalul a ajuns să arate atât de înfricoşător, încât a devenit şi decor de film de groază. Pe holul care face accesul spre saloane s-au filmat câteva scene din Ghost Rider 2. 

Pacienţii sunt cazaţi şi operaţi în condiţii care depăşesc orice imaginaţie. Reporterii Observator au cerut Ministerului Transporturilor explicaţii. La scurt timp s-a făcut şi curăţenie în spital. 

Pe acelaşi subiect

De activitatea igienico-sanitară se ocupă tot o structură din cadrul Ministerului Transporturilor. Inspectorii nu par să fie nemulţumiţi de condiţiile în care sunt nevoiţi să stea pacienţii internaţi într-o aripă a spitalului care nu a mai fost reabilitată de mai bine de 40 de ani.

Sumele primite de spital pentru investiţii sunt fabuloase. Potrivit Ministerului Transporturilor, numai în ultimii 5 ani au fost alocaţi peste un milion de lei, iar din fonduri europene au venit încă aproape 5 milioane şi jumătate de lei. Bani vin şi de la pacienţi.

Mai marii din Transporturi au bănuit nereguli în spital, astfel că în decembrie anul trecut ministrul a trimis Corpul de Control pentru verificări. Raportul încă nu este finalizat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un spital bucureştean arată atât de rău încât a fost folosit ca decor pentru un film de groază