Antena Meniu Search
x

Cauti un fiset metalic de cea mai buna calitate? Iata 5 aspecte de care trebuie sa tii cont!

Atunci cand doresti sa organizezi activitatea la birou, ca sa lucrezi intr-un mediu prietenos, achizitioneaza un fiset metalic.

5 aspecte de care trebuie sa tii cont în alegerea fisetului metalic
Cum alegi un fiset metalic de cea mai bună calitate

Atunci cand doresti sa organizezi activitatea la birou, ca sa lucrezi intr-un mediu prietenos, achizitioneaza un fiset metalic. Acestea sunt concepute pentru sortarea, clasificarea si arhivarea documentelor specifice unei firme. Astfel, nu exista loc mai bun si sigur pentru bibliorafturile tale de la birou decat un fiset metalic special compartimentat pentru aceasta nevoie!

Gratie materialului, vei realiza ca un fiset metalic este o investitie foarte buna pe termen lung. Nu necesita mentenanta sau reparatii, spre deosebire de dulapurile din lemn, care nu sunt la fel de rezistente. In plus, structura unor astfel de obiecte de mobilier iti permite sa le folosesti oriunde ai nevoie, nu doar in scoli, birouri, biblioteci, spitale, fabrici, sali de gimnastica, ci chiar si in garaje, ateliere de lucru sau acasa.

Pentru ca nu este intotdeauna usor sa gasesti fisete metalice care sa se potriveasca spatiului tau, mai jos vei citi despre cele mai importante caracteristici ce trebuie respectate pentru ca tu sa faci cea mai buna alegere:

Durabilitatea

Aceste obiecte metalice sunt confectionate din otel sau alt material solid asemanator, cu o rezistenta ridicata. Datorita materialelor de cea mai buna calitate, dar si a procesului de fabricatie, un fiset metalic beneficiaza de o durabilitate mult crescuta la socuri, fata de cele din lemn. De asemenea, rafturile acestor dulapuri rezista la greutati foarte mari, fara a se rupe.

Practicabilitate

In cele mai multe cazuri, vei intalni fisete metalice in spatiile de birouri sau agentii, deoarece sunt perfecte pentru pastrarea ordonata a dosarelor si documentelor. Compartimentarea este, de asemenea, realizata in asa fel incat dosarele standard sa poata fi depozitate separat de alte tipuri de documente.

Nu permite intrarea daunatorilor

Nimic nu este mai neplacut decat sa ai "marea surpriza" sa gasesti diverse insecte printre acte si documente. Acest lucru se poate intampla daca alegi sa iti depozitezi documentele intr-un dulap din lemn sau alte materiale mai putin rezistente decat otelul. Mai mult decat atat, astfel de insecte vor patrunde printre obiectele tale daca nu aerisesti mai des.Suprafetele non-poroase ale tablei din otel nu permit dezvoltarea mucegaiuluisau ciupercilor si nici raspandirea bacteriilor in mediul de lucru.

Gata asamblat

Atunci cand te hotarasti sa achizitionezi un fiset metalic, asigura-te ca acesta este deja asamblat sau beneficiezi de acest ajutor specializat, intrucat montarea unei astfel de piese de mobilier poate fi extrem de dificila, mai ales pentru o persoana nespecializata.

Rezistenta la caldura

In cazul in care mediul de lucru in care iti petreci cea mai mare parte din timp este predispus la foc, depozitarea documentelor si a arhivelor prezinta mai multa siguranta si incredere daca este folosit un fiset metalic.

Oferta celor de la Viamond cuprinde o varietate mare de produse si piese de mobilier care imbina perfect utilitatea si aspectul estetic al unui birou modern. Cu siguranta, aici vei gasi tot ce ai nevoie, incepand cu fisete metalice, dulapuri sau vestiare de cea mai buna calitate. Comanda un fiset metalic de la Viamond.ro si vei beneficia de livrare si asamblare gratuita, vouchere, cadouri si multe alte surprize.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Cauti un fiset metalic de cea mai buna calitate? Iata 5 aspecte de care trebuie sa tii cont!