Antena Meniu Search
x

Florile se vând acum şi la automat. Poţi să alegi orice buchet doreşti

Cu o floare nu se face, încă, primăvară, dar se fac bani frumoşi. Mai ales de când buchetele se vând la automat.

Vezi și

Cu o floare nu se face, încă, primăvară, dar se fac bani frumoşi. Mai ales de când buchetele se vând la automat. Primele astfel de aparate au apărut în Capitală. Iar după modelul automatelor de cafea, de sandvişuri, lapte sau cărţi ar putea să ajungă curând în toată ţara. Mulţi români povestesc că e mai comod şi mai rapid să cumperi de la aparat, decât să alergi printre rafturi şi să aştepţi rândul să plăteşti.

Cumpărături la foc automat. Şi de la automat, când nu e timp de stat la coadă. Mai întâi, ne-am luat astfel cafeaua. Apoi, un sandviş. Astăzi, cumpărăm de la tonomat lapte, cartele telefonice şi chiar flori. 

Silviu Lungu, antreprenor: "Pasiunea exista în familie pentru flori. Ce ne lipsea nouă, practic o soluţie tehnologică prin care florile să ajungă la cumpărător, la noul tip de cumpărător, altfel." Soluţia a venit automat. Iar, când există pasiune, totul este floare la ureche. "Prima dată punem floarea centrală, floarea cea mare care este hortensia, apoi încercăm să găsim orientarea buchetului, prin plasarea florilor înalte. S-a născut un buchet artizanal care va pleca spre automatul de flori."

După ce este instalat în tonomat, mai sunt doar câţiva paşi până ce buchetul ajunge şi în glastră. Înăuntru sunt 8 grade Celsius, pentru a păstra prospeţimea. 

Pe acelaşi subiect

La dozatoarele cu lapte, cozile le depăşesc, uneori, pe cele din hipermarket. 

Cărţile care cădeau din tonomat au dispărut însă din staţiile de metrou. Pompierii au considerat că aparatele blocau ieşirile în caz de urgenţă. 

În lumea întreagă, în era vitezei, aproape orice se poate cumpăra de la automat. De la pizza şi momeală pentru peşti, la cravate şi crustacee.

Cei cu dare de mână pot cumpăra şi autoturisme. Cel mai mare aparat se află în Singapore şi "înghite" 60 de maşini de lux. Plata se face, însă, în avans, pe Internet. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Florile se vând acum şi la automat. Poţi să alegi orice buchet doreşti