Antena Meniu Search
x

Fluturii tropicali zboară în Capitală

În atâta ploaie, frig şi vreme de Londra, în Capitală există un loc tropical. Un adevărat spectacol de culoare!

Vezi și

 În atâta ploaie, frig şi vreme de Londra, în Capitală există un loc tropical. Un adevărat spectacol de culoare! La Muzeul Grigore Antipa, copiii au rămas cu gura căscată când au decoperit lumea fascinantă a fluturilor aduşi de la mii de kilometri distanţă de România.

Filip a rămas stană de piatră când a văzut zburătoarele colorate. Le-a cunoscut în cărţile cu poveşti. În grădina Muzeului 'Grigore Antipa' au apărut zeci de specii spectaculoase de fluturi tropicali, din cele mai diverse zone de pe glob: sud-estul Asiei, America Centrală şi de Sud, Africa ecuatorială.

Comportamentul fluturilor este încă un mister pentru oamenii de ştiinţă. Ei au reuşi să descopere că fiecare specie se comportă diferit. Exact cum şi aripile sunt colorate diferit. Fluturele mexican este mult mai prietenos decât cel albastru din America de Sud.

Îi lasă pe ceilalţi fluturi să zboare pe teritoriul lui. Copiii pot admira zeci de specii de fluturi tropicali până la sfârşitul lunii august, la expoziţia organizată de Muzeul Antipa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Fluturii tropicali zboară în Capitală