Antena Meniu Search
x

Foarte BIZAR! Mesajele de amenintare cu bombă la cele doua licee din Târgovişte ar fi venit DIN AFARA ŢĂRII, de pe un număr special

Detalii bizare în cazul ameninţării cu bombă la liceele din Târgovişte "Bălaşa Doamna" şi "Constantin Carabela". Potrivit unor surse apropiate anchetei, mesajele de ameninţare trimise către cele doua licee din Târgovişte au venit de la un număr special, de patru cifre, ca cele folosite pentru promovarea de diferite campanii sau pentru trimiterea de sms-uri oficiale.

Foarte BIZAR! Mesajele de amenintare cu bombă la cele doua licee din Târgovişte ar fi venit DIN AFARA ŢĂRII, de pe un numar special

Detalii bizare în cazul ameninţării cu bombă la liceele din Târgovişte "Bălaşa Doamna" şi "Constantin Carabela". Potrivit unor surse apropiate anchetei, mesajele de ameninţare trimise către cele doua licee din Târgovişte au venit de la un număr special,  de patru cifre, ca cele folosite pentru promovarea de diferite campanii sau pentru trimiterea de sms-uri oficiale.

Potrivit surselor, nu ar fi vorba despre o farsă făcută de copii. De asemenea, potrivit unor informaţii neconfirmate oficial, mesajele sms de ameninţare cu bombă nu ar fi fost trimise din ţară.

În acestă dimineaţă autorităţile din Târgovişte au avut ALERTĂ CU BOMBĂ la două licee! Sute de elevi au fost EVACUAŢI de urgenţă, cursurile au fost suspendate (VIDEO)

"„Vă aşteptăm în faţa Primăriei Târgovişte la ora 07.36 AM pentru negocieri. În caz contrar liceele Bălaşa Doamna şi Constantin Carabela vor fi aruncate în aer." „Din cauza că negociatorii voştri au fost suspecţi ne-am hotărât să anulăm tărgul. Asteptaţi-vă să vă luaţi la revedere de la cele doua licee în jurul orelor 11.00.", scria în cele două mesaje.

Verificările s-au finalizat, dar niciun dispozitiv exploziv nu a fost găsit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Foarte BIZAR! Mesajele de amenintare cu bombă la cele doua licee din Târgovişte ar fi venit DIN AFARA ŢĂRII, de pe un număr special