Antena Meniu Search
x

Focuri de armă în sediul Poliției din Târgu Jiu. Întreaga scenă a avut loc în camera de depozitare a muniţiei

În plină anchetă la Gorj și când toată lumea era uluită de crimele produse, prin împuşcare în casa unui polițist, chiar în sediul Poliției Municipale, s-au tras focuri de armă. Partea bună este că nimeni nu a fost rănit.

Vezi și

În plină anchetă la Gorj și când toată lumea era uluită de crimele produse, prin împuşcare în casa unui polițist, chiar în sediul Poliției Municipale, s-au tras focuri de armă. Partea bună este că nimeni nu a fost rănit. Partea mai puţin bună este că totul s-a întâmplat în camera în care este depozitată muniţia.

Agentul de poliție, cu funcție de armurier în cadrul Serviciului de logistică, a mers în camera de armament a poliției pentru a-i înmâna unei polițiste un pistol din dotarea MAI.

Agentul ar fi încercat să-i arate polițistei cum se folosește arma. În timpul manevării, arma s-a descărcat, glonțul ajungând în pereții camerei de muniție. Polițista a avut noroc și, după cum a comunicat conducerea poliției, nicio altă persoană nu a fost rănită.

La nivelul IPJ Gorj s-a dispus o anchetă în regim de urgență pentru uz de armă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Focuri de armă în sediul Poliției din Târgu Jiu. Întreaga scenă a avut loc în camera de depozitare a muniţiei