Antena Meniu Search
x

Food Festival savurat în condiții de distanțare, în Galaţi

Gălăţenii au parte de un weekend cu delicii. A treia ediţie de Street Food Festival este distracţia de la acest sfârşit de săptămână, ocazie bună să iasă din casă şi să se bucure de soare şi de mâncare.

de Adrian Obreja

la 03.10.2020, 18:24

Vezi și
  • Organizatorii s-au asigurat că numărul este respectat.
  • Toată lumea a purtat mască de protecţie.

Burgeri, coaste de porc, preparate indiene sau mexicane, dar şi nelipsitele clătite sunt doar câteva dintre specialităţile care pot fi degustate la târgul organizat în cel mai mare parc din oraş.

Festivalul de bunătăţi se desfăşoară anul acesta cu restricţii impuse de pandemie: mai puţine food-truck-uri, măşti şi distanţare. Cu toate acestea, gălăţenii nu au stat pe gânduri şi au venit. la masă.

De la celebrele meniuri americane, până la exoticele preparate indiene sau mexicane, fiecare a putut să aleagă exact ce şi-a dorit. Asta deşi anul acesta, faţă de anii precedenţi când erau cel puţin 50 de participanţi, la festival sunt doar 20 de truck-uri de mâncare.

În zona amenajată în Grădina Publică nu au avut voie să intre în acelaşi timp mai mult de 500 de persoane, iar organizatorii s-au asigurat că numărul este respectat şi că toată lumea poartă mască de protecţie. Festivalul se va încheia mâine seară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Food Festival savurat în condiții de distanțare, în Galaţi