Antena Meniu Search
x

Fostul şef al SRI Prahova a fost audiat pentru prima dată după ce, la sfârşitul anului trecut, a ucis cu maşina o femeie

Silviu Deatcu venea de la o petrecere. Iar cercetările nu au stabilit încă dacă tânăra de 35 de ani traversa sau nu pe trecerea de pietoni din zonă.

Vezi și

Silviu Deatcu venea de la o petrecere. Iar cercetările nu au stabilit încă dacă tânăra de 35 de ani traversa sau nu pe trecerea de pietoni din zonă. "Îmi pare rău că m-am urcat băut la volan" - le-a spus Deatcu anchetatorilor. Familia victimei îi cere însă despăgubiri.

Aurora era singurul sprijin al tatălui bolnav. Goe Drăghia îşi aduce aminte că în ziua accidentului a avut o presimţire. 

Goe Drăghia Păun, tatăl femeii ucise: "M-a luat asa o neliniste ca nu stiam ce s-a intamplat. Am dat intr-o fierbere, intr-o neliniste."

Trei ore mai târziu, Silviu Deatcu o lovea pe Aurora cu maşina. Fostul şef al SRI Prahova se întorcea de la petrecerea de sfârşit de an. Şoferii lui băuseră, aşa că pe ei i-a trimis acasă cu microbuzul. El, a încălcat legea. 

"Nu am văzut-o pe femeie, mergeam şi era întuneric beznă şi dintr-odată am auzit o bubuitură puternică. Zgomotul produs de lovire m-a făcut să frânez şi să opresc. Mi-a căzut ceva pe jos în timp ce conduceam şi m-am aplecat", a declarat atunci fostul şef SRI Prahova. 

Tragedia s-a produs la ieșirea din localitatea tancabesti, însă o expertiza va stabili cu exactitate dacă în momentul impactului femeia se afla pe trecerea de pietoni sau la 50 m de aceasta.

Silviu Deatcu le-a mai povestit anchetatorilor că a încercat să ia legătura cu familia Aurorei. 

După accident, Silviu Deatcu şi-a dat demisia din funcţia de şef SRI Prahova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Fostul şef al SRI Prahova a fost audiat pentru prima dată după ce, la sfârşitul anului trecut, a ucis cu maşina o femeie