Antena Meniu Search
x

Fostul prefect de Galaţi, Emanoil Bocăneanu, arestat sub acuzaţia de instigare la omor

Acuzaţii într-un nou dosar l-au aruncat pe fostul prefect de Galaţi, Emanoil Bocăneanu, iar după gratii!

Vezi și

 Acuzaţii într-un nou dosar l-au aruncat pe fostul prefect de Galaţi, Emanoil Bocăneanu, iar după gratii! Fostul demnitar a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce ar fi încercat să aranjeze un asasinat în Brăila, pentru care ar fi dat câteva sute de lei.

Ţinta ar fi fost unul dintre turnătorii care i-au adus primul dosar în care este judecat pentru şantaj şi delapidare. Fostul prefect al Galaţiului a fost în silenzio stampa când a fost încătuşat întâia dată. Se-ntâmpla în decembrie, când procurorii anticorupţie îi aduceau o listă de nouă infracţiuni.

Instanţa a decis atunci să fie cercetat în libertate sub control judiciar. De aseară însă, Emanoil Cătălin Bocăneanu s-a ales cu o pereche nouă de cătuşe. N-ar fi respectat condiţiile eliberării. Mai mult decât atât, ar fi încălcat limita teritorială a municipiului Galaţi.

Ar fi extins-o până în Brăila. Acolo, fostul prefect şi-ar fi dat dat întâlnire cu un interlop cu care a împărţit celula şi cu care ar fi tocmit un asasinat. Capul care trebuia să pice ar fi fost al unuia dintre denunţătorii din dosarul în care e judecat pentru şantaj şi delapidare.

Fostul demnitar ar putea sta după gratii, la fel ca în tura întâi, 30 de zile. Sau chiar mai mult, în lumina noilor acuzaţii. Avocaţii lui Bocăneanu au depus contestaţie împotriva deciziei la Curtea de Apel Galaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Fostul prefect de Galaţi, Emanoil Bocăneanu, arestat sub acuzaţia de instigare la omor