Antena Meniu Search
x

GESTUL neașteptat făcut de Cristian Pomohaci la "Festivalul Bulzului". Întreaga scenă a fost FILMATĂ cu telefonul mobil (VIDEO)

Fostul preot Cristian Pomohaci a făcut şi astăzi baie de mulţime, într-o localitate din Argeş unde a fost invitat să cânte la "Festivalul Bulzului".

Vezi și

Fostul preot Cristian Pomohaci a făcut şi astăzi baie de mulţime, într-o localitate din Argeş unde a fost invitat să cânte la "Festivalul Bulzului".

Pomohaci a fost primit cu aplauze și strângeri de mână de către cei prezenți, iar în imagini surprinse în momentul în care acesta se îndreaptă spre scenă pare că lovește un telefon mobil cu care era filmat de o jurnalistă de la Antena 3. Pomohaci se apleacă apoi să ridice telefonul, iar ulterior o invită pe scenă chiar pe jurnalista care l-a filmat.

Primarul din localitatea Aninoasa a declarat că fostul părinte din Moşuni, caterisit în luna iulie după ce a fost înregistrat în timp ce îi cerea unui minor favoruri sexuale, a acceptat să cânte gratis pentru acest festival.

"Eu nu-l invit nici ca preot, nici ca pedofil, nu pot să-mi dau eu seama, eu invit un mare cântăreţ şi un om cu mare suflet. Care-i problema?", spune primarul Ştefan Benonie.

Săptămâna viitoare, Cristian Pomohaci va trebui să meargă din nou la Sibiu să-şi susţină nevinovăţia în faţa unei instanţe bisericeşti din Mitropolia Ardealului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » GESTUL neașteptat făcut de Cristian Pomohaci la "Festivalul Bulzului". Întreaga scenă a fost FILMATĂ cu telefonul mobil (VIDEO)