Antena Meniu Search
x

Fotograful ucrainean, împuşcat într-o reglare de conturi la Bistriţa ar fi fost jefuit în timp ce era internat

După ce a fost plimbat cu trei gloanţe în corp între două spitale, fotograful ucrainean împuşcat într-o reglare de conturi, în Bistriţa, spune că a fost jefuit în timp ce era sub tratament. 12 mii de euro i-ar fi dispărut din bagaje.

Vezi și

După ce a fost plimbat cu trei gloanţe în corp între două spitale, fotograful ucrainean împuşcat într-o reglare de conturi, în Bistriţa, spune că a fost jefuit în timp ce era sub tratament. 12 mii de euro i-ar fi dispărut din bagaje. Astăzi, imediat după externare, mascaţii au răscolit spitalul judeţean. 

Bucuros că a scăpat cu viaţă după ce a fost împuşcat de şase ori, Vadim Malogolovenko a ieşit astăzi pe porţile spitalului din Bistriţa hotărât să ajungă cât mai repede acasă. Pe drum însă, şi-a dat seama că din bagajele cu care a fost internat îi lipsesc nu mai puţin de 12 mii de euro. În scurt timp, pe uşile spitalului au intrat mascaţii. 

Suspecţi principali pentru furt ar fi persoana responsabilă cu înregistrarea datelor de la UPU, un brancardier şi o femeie de serviciu. 

Scandalul vine la doar zece zile de când Vadim Malogovenko era să-şi piardă viaţa într-un incident controversat. Fotograful a fost împuşcat, în ceea ce pare a fi o reglare de conturi. Procurorii bănuiesc că victima şi suspectul se ocupau cu traficul de ţigări. 

Fotograful a reuşit să scape şi să ceară ajutor. Cu trei gloanţe rămase în corp, a fost plimbat ore în şir între două spitale din Cluj Napoca şi Bistriţa, cu suspiciunea unei complicaţii vasculare. Cel care ar fi încercat să îl ucidă a fost prins de poliţişti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Fotograful ucrainean, împuşcat într-o reglare de conturi la Bistriţa ar fi fost jefuit în timp ce era internat