Antena Meniu Search
x

Fragmente dintr-un schelet uman, gasite in Sectorul 4

O descoperire macabra a fost facuta in locul in care ne-am astepta cel mai putin. Fragmente dintr-un schelet uman, vechi de aproximativ 20 de ani, au fost gasite sub dusumeaua sediului Politiei Locale din Sectorul 4

Vezi și

Totul a iesit la iveala cand sefii institutiei au decis sa reabiliteze cladirea.Muncitorii au oprit lucrarile si i-au alertat pe oamenii legii, iar in scurt timp locul a fost impanzit de medici legisti. Cladirea unde a fost facuta descoperirea macabra apatine politiei de doar un an.

"Inainte cu un an de zile, era un sediu al asistentei sociale, iar inaintea acelui sediu se afla un camin de copii", a declarat Ionescu Adrian, directorul general al Politiei Capitalei, Sector 4. Un camin pentru copii intre 7 si 18 ani.

"Am vazut un pieptane, cand au sapat au scos si un pieptane, probabil o agrafa de par sau eu stiu, era un pieptane colorat. Este de adolescent sau de adolescenta. Crima cu siguranta a fost, pentru ca un om normal stiu ca se ingroapa in cimitire, nu prin subsoluri", a spus Piedone.

Politistii si procurorii au deschis un dosar pentru "moarte suspecta".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Fragmente dintr-un schelet uman, gasite in Sectorul 4