Antena Meniu Search
x

Cum a reparat un bărbat din Suceava frâna la căruţă (Video)

Un bărbat din Şcheia, judeţul Suceava, şi-a luat soţia cu el la muncă, la adunat de fier vechi şi i-a găsit o utilitate femeii la care probabil nu se gândea nimeni.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 02.05.2019, 18:03

Aşa a reparat un sucevean frâna la Căruţă Vezi și

Un bărbat din Şcheia, judeţul Suceava, şi-a luat soţia cu el la muncă, la adunat de fier vechi şi i-a găsit o utilitate femeii la care cu greu s-ar fi gândit cineva.

Femeia stă în spatele căruţei, în picioare, pe o anvelopă de maşină, în aşa fel încât la vale, greutatea femeii să apese asupra cauciucului şi să încetinească atelajul.

Nevastă pe post de frână la căruţă, la Suceava

Un bărbat din comuna Şcheia, judeţul Suceava, i-a găsit un scop soţiei sale care depăşeşte orice imaginaţie. Pentru că nu prea ţineau frânele căruţei, bărbatul şi-a urcat nevasta pe un cauciuc şi a folosit-o pe post de frână, la coborârea unei pante.

Un şofer care se afla în spatele celor doi a filmat totul şi s-a amuzat teribil, după care a publicat imaginile online, provocând atât hohote de râs cât şi comentarii dure în privinţa pericolului la care se expunea femeia, în cazul în care s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut pe asfalt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Cum a reparat un bărbat din Suceava frâna la căruţă (Video)