Antena Meniu Search
x

Fratele lui Ion Rîmaru vrea să-i găsească cadavrul

Fratele celui mai renumit asasin în serie din perioada comunistă, Ion Rîmaru vrea să-i găsească cadavrul, ca să-l înmormânteze creştineşte.

Vezi și

 La mai bine de patru decenii de când Rîmaru a îngrozit Bucureştiul după ce a atacat 14 femei şi a omorât patru, fratele lui lansează o ipoteză şocantă.

El crede că fratele său nu a fost executat. Rîmaru a fost unul dintre cei mai sadici asasini ai României. El îşi ataca victimele, le viola, iar uneori le înjunghia chiar şi după ce acestea rămâneau fără suflare.

Aşa îşi începe povestea fratele lui Ion Rîmaru, George Ciocan. Îl cheamă. Ciocan, pentru că şi-a schimbat numele din cauza reputaţiei sângeroase a fratelui său.

Acum, bărbatul a decis să recunoască legătura de sânge, ba chiar să caute trupul fratelui său, pentru a-l îngropa şi a-i face o slujbă creştinească. Deşi îl caută mort, George Ciocan nu e sigur că Rîmaru a fost executat, după ce a primit pedeapsa cu moartea.

Ion Rîmaru a îngrozit Bucureştiul anilor 70. Acţiona noaptea, când ploua. Ataca femei singure pe care le şi viola. După primele trei crime poliţiştii au văzut că toate poartă semnătura aceluiaşi asasin.

Spaima era atât de mare, încât femeile care lucrau de noapte refuzau să mai plece la serviciu, spun poliţiştii. Rîmaru a fost prins în luna mai a anului 1971, după căutări fără precedent.

Ion Râmaru şi-a recunoscut tot palmaerul. 23 de infracţiuni dintre cele mai grave. Cu toate acestea a incercat să-i convingă pe procurori că este un om bolnav psihic si nu răspunde de faptele sale.

George Ciocan crede şi acum că Ion Rîmaru a fost nevinovat. Şi este hotărât să dea statul în judecată dacă nu va afla unde este îngropat fratele său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Fratele lui Ion Rîmaru vrea să-i găsească cadavrul