Antena Meniu Search
x

Fratele lui Traian Băsescu, o lună în arest

Imaginile filmate de familia lui Bercea Mondial au fost mai puternice decât cuvântul lui Băsescu! Mircea Băsescu! Fratele preşedintelui a fost trimis în arest pentru 30 de zile!

Vezi și

 Imaginile filmate de familia lui Bercea Mondial au fost mai puternice decât cuvântul lui Băsescu! Mircea Băsescu! Fratele preşedintelui a fost trimis în arest pentru 30 de zile!

O sentinţă istorică! Fratele unui preşedinte de ţară, aflat încă în funcţie, e trimis în arest! Pentru corupţie! Mită şi promisiuni de manipulare a justiţiei! Ca un uragan a venit decizia judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti. Pe Mircea Băsescu l-au ascultat aproape DOUĂ ore. S-a apărat. A spus că e nevinovat şi a vorbit despre relaţia lui cu clanul Bercea.

Într-un autoturism cu geamuri fumurii, Mircea Băsescu a fost condus, din nou, în arest. Cu o maşină a poliţiei pe post de antemergător. Când a ajuns în curtea arestului, inculpatul a fost dus în spatele clădirii. Ferit de camerele de filmare.

Mircea Băsescu a fost arestat preventiv împreună cu Marian Căpăţână, considerat intermediarul şpăgii de 600 de mii de euro oferită pentru ca Bercea Mondial să iasă din închisoare. Trei personaje care au împărţit şi momente fericite! La botezul nepoatei lui Bercea, au stat mereu unul lângă altul. Acum, toţi trei sunt în închisoare.

Nu s-au mai bucurat ca atunci când. NAŞUL a fost reţinut de procurori! Naşul lor stă într-o celulă cu alte două persoane. Doi poliţişti arestaţi preventiv. Unul dintre ei e acuzat că a ucis în bătaie un parcagiu din Capitală. În a doua zi de arest, Mircea Băsescu a fost vizitat doar de avocat.

Fratele, preşedintele, tace şi el. La fel şi soţia lui Mircea Băsescu. Ieri a lăsat să se înţeleagă că între cele două familii e, acum, o prăpastie adâncă. Soţul ei mai are o şansă de eliberare. Recursul se va judeca săptămâna viitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Fratele lui Traian Băsescu, o lună în arest