Fraudele online au luat amploare și în România

Publicat: 27.01.2019, 11:59.
Actualizat: 27.01.2019, 12:02

După ce au doborât recorduri în materie de cumpărături online, românii primesc acum extrasurile de cont ale cardurilor. Iar mulţi au un şoc, pentru că descoperă că au fost înşelaţi. Astfel de fraude nu afectează doar România.

După ce au doborât recorduri în materie de cumpărături online, românii primesc acum extrasurile de cont ale cardurilor. Iar mulţi au un şoc, pentru că descoperă că au fost înşelaţi. Astfel de fraude nu afectează doar România. Există chiar un raport european pe tema siguranţei financiare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.