Antena Meniu Search
x

Frigul a făcut șase victime, în România

Temperaturile scăzute au făcut victime în toată ţara. Şase oameni şi-au pierdut viaţa, după ce au căzut pe gheaţă sau pur şi simplu n-au mai făcut faţă frigului.

Vezi și

Ultima găsită fără suflare a fost o femeie din judeţul Vaslui, în vârstă de 77 de ani, care a plecat singură spre casă, după ce şi-a vizitat rudele.

Pentru că nu se puteau deplasa altfel, oamenii au urcat trupul femeii într-o căruţă, ca să o ducă la casa ei. Rudele au căutat-o 12 ore prin tot satul, după ce, ieri, au lăsat-o să plece singură.

"A luat 2 litri de bere să se ducă la cumnata lor să servească împreună acolo, ce s-a mai intamplat ele ştiu", povesteşte o femeie.

Trupul îi era acoperit de zăpadă aproape în întregime. Fratele ei a făcut descoperirea, lângă casa unui localnic.

O altă femeie dată dispărută a fost găsită de sătenii din comuna Poieneşti.

Al treilea deces, cel mai probabil tot din cauza frigului, a fost înregistrat tot în Vaslui.

Frigul a facut o victimă şi în judeţul Neamt. Un bărbat de 71 de ani, internat la un sanatoriu TBC, a fost găsit îngheţat, la o distanţă de aproximativ 2 kilometri de spital.

Pentru un alt om fără adăpost din Bucureşti nu s-a mai putut face nimic. A fost găsit îngheţat pe şoseaua Colentina. În Capitală sunt, însă, mai multe centre mobile, iar poliţiştii locali au adunat de pe străzi în ultimele două nopţi 60 de persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » Frigul a făcut șase victime, în România