Antena Meniu Search
x

Video Fulgii mari de zăpadă, prilej de bucurie pentru copii. În Târgu Mureş, au ieşit în număr mare să se dea cu săniile

Ninsorile abundente care au început să cadă încă de ieri n-au adus doar probleme. Pentru copii a fost prilej de bucurie. În Târgu Mureş, străzile s-au umplut de micuţii ieşiţi la săniuş. Şi-au luat şi părinţii sau bunicii cu ei, pentru a face oameni de zăpadă.

de Redactia Observator

la 18.01.2022, 09:28

Vezi și

A nins cu fulgi mari, aseară, în Târgu Mureş, iar zăpada care s-a aşternut pe toate străzile din oraş a fost irezistibilă pentru cei mici. Alături de părinţi şi bunici, au ieşit în număr mare să se dea cu săniile. Zăpada a adus zâmbete şi pe chipurile adulţilor. 

''De mult timp nu a mai fost aşa iarnă frumoasă.''

''Super, de mult aşteptăm, a venit. Mergem să ne scoatem nepotul la plimbare.''

După săniuş şi bulgăreală, copiii s-au apucat să facă oameni de zăpadă. Cu obrajii îmbujoraţi, micuţii nu au plecat acasă până când nu au modelat zăpada după placul lor. 

Temperatura scăzută va menţine zăpada proaspătă şi în zilele următoare, iar mureşenii se vor putea bucura în continuare de o plimbare cu sania.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Fulgii mari de zăpadă, prilej de bucurie pentru copii. În Târgu Mureş, au ieşit în număr mare să se dea cu săniile