Antena Meniu Search
x

Video Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României lansează campania “100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României lansează, în premieră, un catalog al excelenței dedicat tinerilor.

de Redactia Observator

la 29.11.2023, 17:36

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României lansează campania “100 de tineri pentru dezvoltarea României”
Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României lansează campania “100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Campania va debuta pe 1 decembrie, de Ziua Națională,  sub titlul „100 de tineri pentru dezvoltarea României”.

„Campania își propune să aducă în prim-plan poveștile și realizările celor mai remarcabili copii și tineri din România, care, prin pasiunea, dedicarea și talentul lor, au reușit să se facă remarcați la nivel național și internațional. Fie că vorbim despre excelență academică, performanțe artistice, implicare socială sau inovație în diverse domenii, acești tineri sunt adevărați ambasadori ai potențialului extraordinar al României.

Cei 100 de tineri pentru dezvoltarea României, care ne fac mândri că suntem români și care s-au remarcat prin performanțe deosebite, vor fi incluși în primul catalog al excelenței românești”, transmite FDVDR.

Înscrierile se fac online, pe www.fundatiadanvoiculescu.ro.

„Campania este dedicată tuturor copiilor și tinerilor români cu vârsta cuprinsă între 5 și 25 de ani, care locuiesc în România sau în afara granițelor. Sunt eligibili candidații care completează formularul de înscriere, atașând o prezentare, care include o caracterizare personală și listarea realizărilor. Prezentarea originală și creativă va fi însoțită de o poză, o listă de recomandări de la profesori sau antrenori și dovada performanțelor prin diplome sau medalii.Înscrierea participanților minori se va realiza de către unul din părinte, care va semna un acord în acest sens. Participanții majori vor completa personal acordul.

Înscrierile se fac pe www.fundatiadanvoiculescu.ro începând cu 1 decembrie și vor dura până pe 30 mai. Urmează o perioadă de trei luni (iunie, iulie și august) în care aplicațiile vor fi evaluate de o comisie de specialiști, urmând ca, în toamna anului viitor, să fie anunțată lista celor 100 de tineri excepționali selectați pentru catalogul excelenței. „Gala excelenței”, dedicată premierii celor 100 de tineri selecționați, se va desfășura pe 1 decembrie 2024”, mai spune FDVDR.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României lansează campania “100 de tineri pentru dezvoltarea României”