Meniu
Search
x

Fundația Dan Voiculescu susține participarea gratuită a studenților din industria alimentară la INGREDIENTS SHOW 2020

Cea de-a 4-a ediție INGREDIENTS SHOW, la care sunt așteptați să participe peste 300 de specialiști din industria alimentară, va avea loc în zilele de 5, 6, 7, 8 și 9 octombrie 2020, online pe platforma ZOOM.

De Redactia Observator la 02.10.2020, 15:30
  • Organizat de RO.aliment, INGREDIENTS SHOW este singurul eveniment B2B dedicat ingredientelor și adresat specialiștilor și cercetătorilor din industria alimentară românească.

Organizat de RO.aliment, INGREDIENTS SHOW este singurul eveniment B2B dedicat ingredientelor și adresat specialiștilor și cercetătorilor din industria alimentară românească.

Liderii industriei de ingrediente din Romania se întâlnesc pentru a face schimb de experiență, pentru a-și prezenta cele mai recente soluții și idei industriei de procesare și producție a alimentelor și suplimentelor.

În calitate de partener științific, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României va susține participarea gratuită a studenților din cadrul facultăților cu profil alimentar din întreaga țară.

Tema ediției din acest an este: “Știința ingredientelor. De la inovare și planificare, la adaptare și alegere”.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu IBA București, APRIL, ARC, ROMALIMENTA, ASMP, ROMPAN, APAR, FNDA, ANNS.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Fundația Dan Voiculescu susține participarea gratuită a studenților din industria alimentară la INGREDIENTS SHOW 2020